Public Support Tickets

All
Bugs
Questions
Customizations
Feature Requests
Ticket Last Reply Votes
Google maps not working resolved 1 year 1 month ago angelfish 2
How do I edit the placeholder image in About Me page? resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Visual Composer frontend editor not loading resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Frontend editor doesn't work resolved 1 year 1 month ago inimas 2
Strong problem in paragraphs resolved 1 year 1 month ago razzi 19
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Portfolio text on sidebar resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Unable to Activate Impreza Theme resolved 1 year 1 month ago Codyjt 1
Map not showing more then one marker resolved 1 year 1 month ago Ivan 36
More options for the Contact Form resolved 1 year 1 month ago Ivan 6
Headlines fonts setting, & Fonts in submenu´ resolved 1 year 1 month ago optimexwien 3
titlebar without "Title" but with "Breadcrumbs" resolved 1 year 1 month ago Brettenbach 3
'Related Articles' Title Sizes resolved 1 year 1 month ago pinchaslandis 4
Zoom in image background resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Support of Custom Post Types Option is not available resolved 1 year 1 month ago Ivan 3
I cannot install three add ones Header Builder Slider revolution and Ultimate Addons for Visual Composer resolved 1 year 1 month ago artastiek 1
Non Transparent header over Revslider resolved 1 year 1 month ago onceunited 1
Google maps API resolved 1 year 1 month ago borisjankovic 3
unable to install visual composer after udate resolved 1 year 1 month ago Webface-Design 15
Overlaping elements (text and image) in rows and collumns resolved 1 year 1 month ago Ivan 2
image used in header gets squeezed when site width reduced... resolved 1 year 1 month ago Ivan 3
Portfolio categories order resolved 1 year 1 month ago Ivan 25
Social media links not working on smart phone resolved 1 year 1 month ago FineArt4Jesus 1
Some fontawesome icons not works resolved 1 year 1 month ago Ivan 12
subscribe form in top menu area resolved 1 year 1 month ago Ivan 2
Submenus (dropdowns) not displaying on right side resolved 1 year 1 month ago ygirod 16
Impreza Activation resolved 1 year 1 month ago dkehayov93 1
Can not register License resolved 1 year 1 month ago gaera 2
theme activation is not possible resolved 1 year 1 month ago Ivan 9
Can't activate it resolved 1 year 1 month ago yOoMarvin 2
icon .ico own created icon´ resolved 1 year 1 month ago Ivan 3
problem to install revolusion slider resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
Blog layout showing all the text resolved 1 year 1 month ago Ivan 2
revolution slider not showing immages resolved 1 year 1 month ago Danielferra 2
Google Maps is not working resolved 1 year 1 month ago Silvi_Scottie 1
Can't Change Revslider Thumbnail Hover Colour resolved 1 year 1 month ago onceunited 1
Contact form send name resolved 1 year 1 month ago Ivan 16
No valid Header in UAfCV resolved 1 year 1 month ago TastingRob 2
Filtering shop products resolved 1 year 1 month ago peifkes 3
Lightbox is not working after update to 3.8.2 resolved 1 year 1 month ago guidopoth 1
I can not change the url of the logo resolved 1 year 1 month ago morenobonechi 5
Site not showing on internet explorer 8 resolved 1 year 1 month ago Ivan 4
Page doesn't load with 'portfolio item' on page resolved 1 year 1 month ago Ivan 1
How to activate my theme? resolved 1 year 1 month ago Daveek87 2
shopping cart icon resolved 1 year 1 month ago sonlulu 2
Problems with visual composer plugin HTTP error 500 resolved 1 year 1 month ago NiekD 49
insert a gap between two elements in a row resolved 1 year 1 month ago mojtaba 1
Onepager does not work right resolved 1 year 1 month ago webspezialisten 15
Porfolio selection resolved 1 year 1 month ago Ivan 3
I d like to add my some posts to slider revolution. resolved 1 year 1 month ago Ivan 1