Public Support Tickets

All
Bugs
Questions
Customizations
Feature Requests
Ticket Last Reply Votes
After update, can't access theme options. resolved 1 year 8 months ago surfershig 2
WPBakery Page Builder doesnt show picture resolved 1 year 8 months ago friesste 1
Header Builder Error? resolved 1 year 8 months ago Mario 4
CSS helper classes to hide Elements resolved 1 year 8 months ago Ivan 11
Cart text goes over the edge resolved 1 year 8 months ago Ivan 27
Footer issue - How do I change it??? resolved 1 year 8 months ago pablo8675 5
Where can i found the demo content folder? resolved 1 year 8 months ago Ivan 1
Portfolio editing not quite understandable resolved 1 year 8 months ago ngluvakov 2
Is there a way to stop the loop in the interactive text? resolved 1 year 8 months ago Ivan 314
ERR_EMPTY_RESPONSE resolved 1 year 8 months ago Ivan 13
HTML tags not being interpreted in WPML translation resolved 1 year 8 months ago Ivan 6
Magnific Popup + Owl Carousel + Grid Element Issue Again resolved 1 year 8 months ago Omnia Creative Studio 66
Counter resolved 1 year 8 months ago Ivan 4
Support Thrive Architect 1 year 8 months ago FlorinAlex 2
The javascript on our pages is broken resolved 1 year 8 months ago Ivan 2
Error 404 Requested URL not found on server resolved 1 year 8 months ago cleopassp 28
accordion change icon resolved 1 year 8 months ago Ivan 7
Header Builder - Header not displayed resolved 1 year 8 months ago docjay1987 3
Slider Revolution "Current Post/Page" fails in portfolio page. resolved 1 year 8 months ago Ivan 16
Semi transparent navigation header resolved 1 year 8 months ago NeilBrandworkz 2
4-column desktop -> to 2-column mobile resolved 1 year 8 months ago reese 9
awesome icons resolved 1 year 8 months ago Ivan 3
I have a request but I can't send it because this site doesn't let me somehow it always crashes. Can I send an email? Pleas contact me, cheers. resolved 1 year 8 months ago ateliersauce 8
Activation Issue resolved 1 year 8 months ago Ivan 1
Can external URL be used in Page Builder Single image? resolved 1 year 8 months ago Ivan 1
Is there a way to reduce the gap between items on my posts? resolved 1 year 8 months ago Ivan 4
How to had The Event Calendar posts to Grid resolved 1 year 8 months ago Ivan 6
I was working in my new website offline with wampserver 2.0 and after the new Impreza uploading the web shut down resolved 1 year 8 months ago Ivan 1
Footer setup resolved 1 year 8 months ago davide_acerbi 1
Strange red boxes appearing around social icons on Firefox resolved 1 year 8 months ago JaconMedia 0
Fancy Text Module Has Random Black Background resolved 1 year 8 months ago Ian Hooper 26
Each Page the format from the size of the font is different resolved 1 year 8 months ago Sia1980 4
Footer Page Block - Change Background from Main Demo resolved 1 year 8 months ago copperstoneuk 1
Image expandable text resolved 1 year 8 months ago Ivan 7
I have the pages in German and Englisch but if you click on the english flag the language does not change. What did I do wrong resolved 1 year 8 months ago Sia1980 4
Favicon missing product pages resolved 1 year 8 months ago Demian 13
old menu oppearing on host site resolved 1 year 8 months ago Ivan 4
grid layouts / element can not be deleted resolved 1 year 8 months ago reese 9
Parse error: syntax error, unexpected 'AND' (T_LOGICAL_AND), expecting ')' in /home4/tiropichon/public_html/wp-content/themes/Impreza/functions/migrations/us_migration_5_6.php on line 701 resolved 1 year 8 months ago Ivan 10
Unable to save Impreza Theme Options resolved 1 year 8 months ago Ivan 6
Regarding header builder plugin resolved 1 year 8 months ago webshopsloalarmi 1
Show category in grid only if category have posts resolved 1 year 8 months ago Ivan 32
flip option disable resolved 1 year 8 months ago Ivan 5
Featured image in Posts leaves about 40px clear underneath my Header resolved 1 year 8 months ago BoardinMaui 3
Designated Home Page doesn't show on all browsers resolved 1 year 8 months ago Dave Gath 18
Can't select custom image sizes when adding image (or gallery) resolved 1 year 8 months ago Ivan 9
Ultimate Addon icons are not working since the 5.6 resolved 1 year 8 months ago Agence-Frsh 19
Advanced Carousel stopped displaying correctly since update resolved 1 year 8 months ago simonvyner 4
Sitelayout resolved 1 year 8 months ago Ivan 1
activated resolved 1 year 8 months ago Ivan 1